Spiresalat med Kløverspirer, Radisespirer, Hummus og Edamebønner
Dyrk Hvidkløver og Rosenradisefrø til spirer i hver deres halvdel af en SpirePerle spirebakke. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får hhv grønne og rosa blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er ved høst 15 gange større end de tørre frø fra posen.
Når du høster dine modne spirer, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i din skål til retten. Gem et par rosenradisespirer til pynt.
Tilsæt edamebønner, agurkestrimler rullet op og hummus pænt anrettet. Pynt med radisespirer og din salat er klar til servering.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Dyrk Hvidkløver og Rosenradisefrø til spirer i hver deres halvdel af en SpirePerle spirebakke. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får hhv grønne og rosa blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er ved høst 15 gange større end de tørre frø fra posen.
Når du høster dine modne spirer, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i din skål til retten. Gem et par rosenradisespirer til pynt.
Tilsæt edamebønner, agurkestrimler rullet op og hummus pænt anrettet. Pynt med radisespirer og din salat er klar til servering.