Salat med Edamebønner, Kløver- og Radisespirer


Spiresalat med Kløverspirer, Radisespirer, Hummus og Edamebønner

Category

Yields1 Serving

 7 g Kløverfrø til spirer
 3 g Rosenradisefrø til spirer
 20 edamebønner
 2 tbsp økologisk hummus
 1 frisk forårsløg
 3 strimler frisk agurk

1

Dyrk Hvidkløver og Rosenradisefrø til spirer i hver deres halvdel af en SpirePerle spirebakke. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får hhv grønne og rosa blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er ved høst 15 gange større end de tørre frø fra posen.

2

Når du høster dine modne spirer, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i din skål til retten. Gem et par rosenradisespirer til pynt.

3

Tilsæt edamebønner, agurkestrimler rullet op og hummus pænt anrettet. Pynt med radisespirer og din salat er klar til servering.

KØB HVIDKLØVERFRØ TIL SPIRER

KØB ROSENRADISEFRØ TIL SPIRER

Ingredients

 7 g Kløverfrø til spirer
 3 g Rosenradisefrø til spirer
 20 edamebønner
 2 tbsp økologisk hummus
 1 frisk forårsløg
 3 strimler frisk agurk

Directions

1

Dyrk Hvidkløver og Rosenradisefrø til spirer i hver deres halvdel af en SpirePerle spirebakke. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får hhv grønne og rosa blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er ved høst 15 gange større end de tørre frø fra posen.

2

Når du høster dine modne spirer, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i din skål til retten. Gem et par rosenradisespirer til pynt.

3

Tilsæt edamebønner, agurkestrimler rullet op og hummus pænt anrettet. Pynt med radisespirer og din salat er klar til servering.

Salat med Edamebønner, Kløver- og Radisespirer
error: Dette indhold er beskyttet