Salat med Broccoli, vegansk feta og Kløverspirer

En lækker salat til frokost og aftensmad

Category

Yields1 Serving

 5 g Kløverfrø til spirer
 2 håndfulde frisk feldsalat
 1 skive frisk rødløg
 50 g gram vegansk feta
 2 stilke broccoli
 1 spsk Livets Olie
 salt og peber

1

Læg Kløverfrøene i blød i 8 timer og dyrk dem i op til 6 dage indtil bladene er foldet ud. Høst dem, læg dem i en skål med vand og rens dermed for tømme frøkapsler. Nu er spirerne klar til salaten. Du kan spise hele spiren.

2

Snit alle de øvrige ingredienser og server i en flot skål. Hæld olie over og krydr med salt og peber efter behag.

KØB HVIDKLØVER FRØ TIL SPIRER

KØB RØDKLØVER FRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g Kløverfrø til spirer
 2 håndfulde frisk feldsalat
 1 skive frisk rødløg
 50 g gram vegansk feta
 2 stilke broccoli
 1 spsk Livets Olie
 salt og peber

Directions

1

Læg Kløverfrøene i blød i 8 timer og dyrk dem i op til 6 dage indtil bladene er foldet ud. Høst dem, læg dem i en skål med vand og rens dermed for tømme frøkapsler. Nu er spirerne klar til salaten. Du kan spise hele spiren.

2

Snit alle de øvrige ingredienser og server i en flot skål. Hæld olie over og krydr med salt og peber efter behag.

Notes

Salat med Broccoli, vegansk feta og Kløverspirer
error: Dette indhold er beskyttet