Roedbede hummus med radisespirer

RØDBEDE HUMMUS MED RADISE SPIRER

EN LÆKKERT KRYDRET HUMMUS

Category

Yields1 Serving

 7 g Rosenradisefrø til spirer
 1 rødbede skrællet og hakket
 1 dåse kikærter drænet
  kop tahin
  kop frisk citronsaft
 2 fed hakket hvidløg
  kop olivenolie
 1 tsk spidskommen eller mere efter smag
 1 tsk himalaya salt
 1 håndfuld hakkede krydderurter efter smag

1

Læg radisefrøene i blød i et rent glas med koldt vand. Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften, indtil de har fået blade og er høstklar efter 6 dage.
Høst dine spirer og skyl dem i en skål med vand, til de tomme frøkapsler er skyllet fra. Nu er de klar til pynt. Gem lidt af rødbeden og et par tynde skiver løg til pynt.

2

Rist den snittede rødbede let over middelvarme, indtil den begynder at dufte kraftigt.
Læg de skyllede kikærter, tahin, ristet rødbede, citronsaft, hvidløg, spidskommen og salt i skålen på en blender eller foodprocessor.
Dryp lidt af olien i blenderen ad gangen, indtil konsistensen er glat.
Smag til og juster krydderier efter behov. Du kan tilsætte mere olivenolie, citronsaft, hvidløg, spidskommen eller salt efter behov.

3

Anret den færdige dip på en tallerken eller i en skål. Pynt den og dryp med lidt ekstra olie efter smag. Nu er den klar til din servering.

KØB ROSENRADISE FRØ

Ingredients

 7 g Rosenradisefrø til spirer
 1 rødbede skrællet og hakket
 1 dåse kikærter drænet
  kop tahin
  kop frisk citronsaft
 2 fed hakket hvidløg
  kop olivenolie
 1 tsk spidskommen eller mere efter smag
 1 tsk himalaya salt
 1 håndfuld hakkede krydderurter efter smag

Directions

1

Læg radisefrøene i blød i et rent glas med koldt vand. Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften, indtil de har fået blade og er høstklar efter 6 dage.
Høst dine spirer og skyl dem i en skål med vand, til de tomme frøkapsler er skyllet fra. Nu er de klar til pynt. Gem lidt af rødbeden og et par tynde skiver løg til pynt.

2

Rist den snittede rødbede let over middelvarme, indtil den begynder at dufte kraftigt.
Læg de skyllede kikærter, tahin, ristet rødbede, citronsaft, hvidløg, spidskommen og salt i skålen på en blender eller foodprocessor.
Dryp lidt af olien i blenderen ad gangen, indtil konsistensen er glat.
Smag til og juster krydderier efter behov. Du kan tilsætte mere olivenolie, citronsaft, hvidløg, spidskommen eller salt efter behov.

3

Anret den færdige dip på en tallerken eller i en skål. Pynt den og dryp med lidt ekstra olie efter smag. Nu er den klar til din servering.

RØDBEDE HUMMUS MED RADISE SPIRER

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk