ristede kikaertespirer snack

RISTEDE KIKÆRTESPIRER SNACK

KRYDRET, VEGANSK OG SUND SNACK I STEDET FOR CHIPS

Category

Yields1 Serving

 70 g tørre økologiske kikærter til spirer
 1 spsk kokosfedt eller kokosolie til stegning
 3 tsk krydderier efter eget valg
 1 kop blandet grønt efter eget valg

1

Læg de tørre, organiske kikærter i blød i vand i 12 timer. Skyl og dyrk dem i din SpirePerle i 3-4 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Skyl forsigtigt, når du høster dem. Dryp af, og de er klar til panden.

2

Varm panden op, tilsæt kokosfedt og kikærter. Tilsæt krydderi som du finder passende, og rør forsigtigt i et par minutter, indtil kikærterne bliver lidt mørkere.

3

Server mens kikærterne stadig er varme og pynt med grønt.

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

Ingredients

 70 g tørre økologiske kikærter til spirer
 1 spsk kokosfedt eller kokosolie til stegning
 3 tsk krydderier efter eget valg
 1 kop blandet grønt efter eget valg

Directions

1

Læg de tørre, organiske kikærter i blød i vand i 12 timer. Skyl og dyrk dem i din SpirePerle i 3-4 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Skyl forsigtigt, når du høster dem. Dryp af, og de er klar til panden.

2

Varm panden op, tilsæt kokosfedt og kikærter. Tilsæt krydderi som du finder passende, og rør forsigtigt i et par minutter, indtil kikærterne bliver lidt mørkere.

3

Server mens kikærterne stadig er varme og pynt med grønt.

RISTEDE KIKÆRTESPIRER SNACK
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk