Ristede Kikærtespirer Snack

Ristede Kikært Spirer - En Sund, Krydret og Vegansk Snack

Category

Yields2 Servings

 70 g tørre økologiske kikærter til spirer
 1 spsk kokosfedt eller kokosolie til stegning
 3 tsk krydderier efter eget valg
 1 kop blandet grønt efter eget valg

1

Læg de tørre, økologiske Kikærter til spirer i blød i vand i 12 timer. Skyl og dyrk dem i din SpirePerle i 3-4 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Skyl forsigtigt, når du høster dem. Dryp af, og de er klar til panden.

2

Varm panden op, tilsæt kokosfedt og kikærter. Tilsæt krydderi som du finder passende, og rør forsigtigt i et par minutter, indtil kikærterne bliver lidt mørkere.

3

Server mens kikærterne stadig er varme og pynt med grønt.

KØB KIKÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 70 g tørre økologiske kikærter til spirer
 1 spsk kokosfedt eller kokosolie til stegning
 3 tsk krydderier efter eget valg
 1 kop blandet grønt efter eget valg

Directions

1

Læg de tørre, økologiske Kikærter til spirer i blød i vand i 12 timer. Skyl og dyrk dem i din SpirePerle i 3-4 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Skyl forsigtigt, når du høster dem. Dryp af, og de er klar til panden.

2

Varm panden op, tilsæt kokosfedt og kikærter. Tilsæt krydderi som du finder passende, og rør forsigtigt i et par minutter, indtil kikærterne bliver lidt mørkere.

3

Server mens kikærterne stadig er varme og pynt med grønt.

Notes

Ristede Kikærtespirer Snack
error: Dette indhold er beskyttet