Risruller med Ærtespirer og Lucernespirer

Lun spinat til frokost og aften

Category

Yields2 Servings

 14 g Lucernefrø til spirer
 30 g Ærter til spirer
 1 skive rødløg
 4 cm agurk
 2 gulerødder
 2 stykker rispapir
 45 tern fetaost
 Dressing efter ønske

1

Du kan dyrke både lucerne og ærter i en enkelt SpirePerle eller i to Easy Sprout Sproutere eller to Spireglas.
Se spirebeholderne >

2

Lucernespirerne er klar, når de folder bladene ud og bladene har fået farve. Det tager cirka 6 dage fra frø til klar spire.
Ærterne er klar, når de har 1 cm lang hale/rod. Det tager 2-3 dage.

3

Når spirerne er klar, kan du skylle dem i en står skål med vand. Skyl lucernespirerne fri for frøkapsler ved at skifte vandet flere gange. Du kan spise frøkapslerne, men de smager bittert. Ærterne kan du gøre sødere ved at smutte de gennemsigtige frøkapsler af ærterne lige inden du bruger dem i retten.

4

Skyl de øvrige ingredienser. Dryp alt grundigt af. Skær grøntsagerne i tynde skiver og læg det hele klar.

5

Gør et rispapiret vådt et ad gangen, da de ellers klæber sammen og læg dem hver for sig på en våd tallerken. Læg ingredienserne på papiret og rul papiret omkring ingredienserne.

6

Du kan enten hælde dressingen over ingredienserne inde i papiret, inden du ruller sammen eller servere med dressing ved siden af.

KØB ÆRT TIL SPIRER

KØB LUCERNEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 14 g Lucernefrø til spirer
 30 g Ærter til spirer
 1 skive rødløg
 4 cm agurk
 2 gulerødder
 2 stykker rispapir
 45 tern fetaost
 Dressing efter ønske

Directions

1

Du kan dyrke både lucerne og ærter i en enkelt SpirePerle eller i to Easy Sprout Sproutere eller to Spireglas.
Se spirebeholderne >

2

Lucernespirerne er klar, når de folder bladene ud og bladene har fået farve. Det tager cirka 6 dage fra frø til klar spire.
Ærterne er klar, når de har 1 cm lang hale/rod. Det tager 2-3 dage.

3

Når spirerne er klar, kan du skylle dem i en står skål med vand. Skyl lucernespirerne fri for frøkapsler ved at skifte vandet flere gange. Du kan spise frøkapslerne, men de smager bittert. Ærterne kan du gøre sødere ved at smutte de gennemsigtige frøkapsler af ærterne lige inden du bruger dem i retten.

4

Skyl de øvrige ingredienser. Dryp alt grundigt af. Skær grøntsagerne i tynde skiver og læg det hele klar.

5

Gør et rispapiret vådt et ad gangen, da de ellers klæber sammen og læg dem hver for sig på en våd tallerken. Læg ingredienserne på papiret og rul papiret omkring ingredienserne.

6

Du kan enten hælde dressingen over ingredienserne inde i papiret, inden du ruller sammen eller servere med dressing ved siden af.

Notes

Risruller med Ærtespirer og Lucernespirer
error: Dette indhold er beskyttet