Rispapir Wrap med vegansk Fetaost og Ærtespirer

En skøn frokostglæde

Category

Yields2 Servings

 20 g Ærter til Spirer
 5 g Kløverfrø eller Lucernefrø til spirer
 20 g Rødløg eller Forårsløg
 3 cm frisk Agurk
 1 frisk gulerod
 2 stykker rispapir
 40 g vegansk Violife fetaost
 Kokosolie mixet med salt og peber hvis du ønsker dressing

1

Læg Kløverfrø eller Lucernefrø i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 6 dage eller indtil de får farve i bladene. Du kan spire hele spiren inkl rødderne.

2

Når der er to dage til dine Kløver/Lucernespirer er modne er det tid til at lægge Ærterne i blød i vand. Lad dem ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster.

3

Snit ingredienserne fint og bland dem i en skål til farverne er flot fordelt.

4

Læg rispapiret et ad gangen i en tallerken med lunt vand. Så snart rispapiret er blødt tager du det op og lægger det på et fladt underlag. Anret ingredienserne på papiret. Fold enderne ind og rul papiret om ingredienserne på langs. Papiret klæber nemt, så du kan sagtens komme en del indhold i hvert stykke rispapir.

5

Skær rullerne over på midten, anret og servér straks med dressingen hældt over eller serveret ved siden af.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

KØB LUCERNEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g Ærter til Spirer
 5 g Kløverfrø eller Lucernefrø til spirer
 20 g Rødløg eller Forårsløg
 3 cm frisk Agurk
 1 frisk gulerod
 2 stykker rispapir
 40 g vegansk Violife fetaost
 Kokosolie mixet med salt og peber hvis du ønsker dressing

Directions

1

Læg Kløverfrø eller Lucernefrø i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 6 dage eller indtil de får farve i bladene. Du kan spire hele spiren inkl rødderne.

2

Når der er to dage til dine Kløver/Lucernespirer er modne er det tid til at lægge Ærterne i blød i vand. Lad dem ligge i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster.

3

Snit ingredienserne fint og bland dem i en skål til farverne er flot fordelt.

4

Læg rispapiret et ad gangen i en tallerken med lunt vand. Så snart rispapiret er blødt tager du det op og lægger det på et fladt underlag. Anret ingredienserne på papiret. Fold enderne ind og rul papiret om ingredienserne på langs. Papiret klæber nemt, så du kan sagtens komme en del indhold i hvert stykke rispapir.

5

Skær rullerne over på midten, anret og servér straks med dressingen hældt over eller serveret ved siden af.

Notes

Rispapir Wrap med vegansk Fetaost og Ærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet