CHOKOLADE SMOOTHIE MED SPIRER

EN VEGANSK, KETO OG LCHF VENLIG SNACK

Category,

Yields1 Serving

 20 g ærter til ærteskud
 1 avocado
 1 ½ spsk kakaopulver
 1 spsk risprotein pulver
 1 tsk sesamfrø eller hampefrø
 2 kopper rismælk
 1 tsk cacaonips

1

Læg ærterne i blød i 8 timer i et glas med koldt vand. Hæld dem derpå over i din SpirePerle. Skyl hver dag morgen og aften i 14 dage. Efter to uger er spirerne er blevet til ærteskud, som er klar til høst.

2

Bland alle ingredienserne undtagen ærteskud og kakaonips i blenderen. Blend indtil konsistensen er tyk.

3

Hæld over i et flot glas og pynt med kakaonips og ærteskud. Du kan eventuelt stille dem på køl nogle timer, hvis du foretrækker dem til en lækkert afkølet og sund dessert.

KØB FRØ TIL SPIRER

Ingredients

 20 g ærter til ærteskud
 1 avocado
 1 ½ spsk kakaopulver
 1 spsk risprotein pulver
 1 tsk sesamfrø eller hampefrø
 2 kopper rismælk
 1 tsk cacaonips

Directions

1

Læg ærterne i blød i 8 timer i et glas med koldt vand. Hæld dem derpå over i din SpirePerle. Skyl hver dag morgen og aften i 14 dage. Efter to uger er spirerne er blevet til ærteskud, som er klar til høst.

2

Bland alle ingredienserne undtagen ærteskud og kakaonips i blenderen. Blend indtil konsistensen er tyk.

3

Hæld over i et flot glas og pynt med kakaonips og ærteskud. Du kan eventuelt stille dem på køl nogle timer, hvis du foretrækker dem til en lækkert afkølet og sund dessert.

CHOKOLADE SMOOTHIE MED SPIRER
error: Dette indhold er beskyttet