Chiagrød med Ærtespirer til dig på Keto og LCHF
Læg ærterne i blød i 8 timer og dyrk derpå i 2-3 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Sørg for at holde ærterne fugtige med skylning hver morgen og aften, for at de bliver søde og sprøde. Hvis de tørrer ud, bliver de bitre i smagen.
Læg chiafrøene i blød i plantemælken i 1-2 timer. Hvis du bruger din serveringsskål, behøver du ikke at flytte grøden over, når den er klar. Stil grøden til at trække i dit køleskab.
Imens grøden trækker, lægger du frøene i blød i vand for at neutralisere deres antinæringsstoffer. Det giver dig en bedre optagelse af deres næring, når du spiser frøene. Efter 1-2 timer hælder du vandet fra og frøene er klar til din grød.
Skyl og snit ærtespirerne fint. Mix frø og fintsnittede ærter i den nu tykke chiagrød. Drys kanel over og grøden er klar til at blive serveret.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg ærterne i blød i 8 timer og dyrk derpå i 2-3 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Sørg for at holde ærterne fugtige med skylning hver morgen og aften, for at de bliver søde og sprøde. Hvis de tørrer ud, bliver de bitre i smagen.
Læg chiafrøene i blød i plantemælken i 1-2 timer. Hvis du bruger din serveringsskål, behøver du ikke at flytte grøden over, når den er klar. Stil grøden til at trække i dit køleskab.
Imens grøden trækker, lægger du frøene i blød i vand for at neutralisere deres antinæringsstoffer. Det giver dig en bedre optagelse af deres næring, når du spiser frøene. Efter 1-2 timer hælder du vandet fra og frøene er klar til din grød.
Skyl og snit ærtespirerne fint. Mix frø og fintsnittede ærter i den nu tykke chiagrød. Drys kanel over og grøden er klar til at blive serveret.