chiagroed med aertespirer

CHIAGRØD MED ÆRTESPIRER

EN LÆKKER MORGENMAD FOR DIG PÅ KETO ELLER LCHF

Category

Yields1 Serving

 15 g tørre ærter til spirer
 3 tbsp økologiske chiafrø
 ½ cup rismælk eller mandelmælk
 1 tsp sesamfrø
 2 tbsp hampefrø
 1 tsp græskarkerner eller hørfrø
 1 dash kanelpulver

1

Læg ærterne i blød i 8 timer og dyrk derpå i 2-3 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Sørg for at holde ærterne fugtige med skylning hver morgen og aften, for at de bliver søde og sprøde. Hvis de tørrer ud, bliver de bitre i smagen.

2

Læg chiafrøene i blød i plantemælken i 1-2 timer. Hvis du bruger din serveringsskål, behøver du ikke at flytte grøden over, når den er klar. Stil grøden til at trække i dit køleskab.

3

Imens grøden trækker, lægger du frøene i blød i vand for at neutralisere deres antinæringsstoffer. Det giver dig en bedre optagelse af deres næring, når du spiser frøene. Efter 1-2 timer hælder du vandet fra og frøene er klar til din grød.

4

Skyl og snit ærtespirerne fint. Mix frø og fintsnittede ærter i den nu tykke chiagrød. Drys kanel over og grøden er klar til at blive serveret.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

Ingredients

 15 g tørre ærter til spirer
 3 tbsp økologiske chiafrø
 ½ cup rismælk eller mandelmælk
 1 tsp sesamfrø
 2 tbsp hampefrø
 1 tsp græskarkerner eller hørfrø
 1 dash kanelpulver

Directions

1

Læg ærterne i blød i 8 timer og dyrk derpå i 2-3 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Sørg for at holde ærterne fugtige med skylning hver morgen og aften, for at de bliver søde og sprøde. Hvis de tørrer ud, bliver de bitre i smagen.

2

Læg chiafrøene i blød i plantemælken i 1-2 timer. Hvis du bruger din serveringsskål, behøver du ikke at flytte grøden over, når den er klar. Stil grøden til at trække i dit køleskab.

3

Imens grøden trækker, lægger du frøene i blød i vand for at neutralisere deres antinæringsstoffer. Det giver dig en bedre optagelse af deres næring, når du spiser frøene. Efter 1-2 timer hælder du vandet fra og frøene er klar til din grød.

4

Skyl og snit ærtespirerne fint. Mix frø og fintsnittede ærter i den nu tykke chiagrød. Drys kanel over og grøden er klar til at blive serveret.

CHIAGRØD MED ÆRTESPIRER
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Acceptér cookies... mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk