En lækker vegansk salat
Læg Mungbønnerne i blød i køligt vand i 12 timer. Skyl og hæld dem over i din spirebeholder. Stil på køkkenbordet i skygge. Skyl morgen og aften i 1-2 dage. Høst når roden er 1/2-1 cm lang. Skyl og dryp af. Nu kan du spise dem rå i salaten.
Tilbered den veganske tofubacon. Du finder opskriften via linket i knappen nederst i opskriften. Lad 'baconen' køle af.
Bland derpå den Veganske Mayonnaise som vist i opskriften via linket i knappen nederst.
Når basismayonnaisen er på plads, kan du blande lidt ekstra æblecidereddike og sukker i, hvis du ønsker en mere intens smag. Du kan også hakke lidt purløg eller persille i den, hvis du ønsker den mere krydret. Smag til med salt og peber efter behov.
Når du har ovenstående ingredienser på plads, kan du skære broccoli i buketter og lægge dem i en stor skål. Tilsæt friske hakkede valnødder og mungbønnespirer.
Hæld dressingen over broccolisalaten og bland til dressingen dækker med et tyndt lag.
Lad broccolisalaten køle i køleskabet i mindst en time før servering.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Mungbønnerne i blød i køligt vand i 12 timer. Skyl og hæld dem over i din spirebeholder. Stil på køkkenbordet i skygge. Skyl morgen og aften i 1-2 dage. Høst når roden er 1/2-1 cm lang. Skyl og dryp af. Nu kan du spise dem rå i salaten.
Tilbered den veganske tofubacon. Du finder opskriften via linket i knappen nederst i opskriften. Lad 'baconen' køle af.
Bland derpå den Veganske Mayonnaise som vist i opskriften via linket i knappen nederst.
Når basismayonnaisen er på plads, kan du blande lidt ekstra æblecidereddike og sukker i, hvis du ønsker en mere intens smag. Du kan også hakke lidt purløg eller persille i den, hvis du ønsker den mere krydret. Smag til med salt og peber efter behov.
Når du har ovenstående ingredienser på plads, kan du skære broccoli i buketter og lægge dem i en stor skål. Tilsæt friske hakkede valnødder og mungbønnespirer.
Hæld dressingen over broccolisalaten og bland til dressingen dækker med et tyndt lag.
Lad broccolisalaten køle i køleskabet i mindst en time før servering.