
Lækkert bagværk med skøn aroma
Yields4 Servings
15 g rå eller let spirede Broccoli Rapa frø
15 g gær
20 g blandede kerner efter eget valg
400 g blandet mel efter eget valg
300 g lunkent vand
7 g salt
1Udblød gæren i det lunkne vand og tilsæt salt. Rør rundt til gær og salt er opløst.
2Tilsæt melet lidt efter lidt. Tilsæt til sidst de rå kerner og ælt alt grundigt sammen.
3Tilsæt de rå eller let spirede Broccolifrø lige inden du former dejen til boller eller brød og stiller til hævning.
4Stil til hævning et lunt sted i 1,5 time.
5Smør overfladen med vand og tænd ovnen på 225 grader C.
6Stil i ovnen og bag i 15-20 minutter, hvis du har formet til boller. Bag i 30 minutter, hvis du har formet til brød.
7Stik i brødet med en lang metalpind efter noget tid. Hvis dejen bliver siddende på pinden, skal bagværket have længere bagetid.
8Tag brødet ud og lad det hvile i 10 minutter, inden du skærer i det. Brødet har en lækker aromatisk smag og rapsfrøene knaser dejligt.
KØB BROCCOLI RAPA FRØ TIL SPIRER
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
15 g rå eller let spirede Broccoli Rapa frø
15 g gær
20 g blandede kerner efter eget valg
400 g blandet mel efter eget valg
300 g lunkent vand
7 g salt
Directions
1Udblød gæren i det lunkne vand og tilsæt salt. Rør rundt til gær og salt er opløst.
2Tilsæt melet lidt efter lidt. Tilsæt til sidst de rå kerner og ælt alt grundigt sammen.
3Tilsæt de rå eller let spirede Broccolifrø lige inden du former dejen til boller eller brød og stiller til hævning.
4Stil til hævning et lunt sted i 1,5 time.
5Smør overfladen med vand og tænd ovnen på 225 grader C.
6Stil i ovnen og bag i 15-20 minutter, hvis du har formet til boller. Bag i 30 minutter, hvis du har formet til brød.
7Stik i brødet med en lang metalpind efter noget tid. Hvis dejen bliver siddende på pinden, skal bagværket have længere bagetid.
8Tag brødet ud og lad det hvile i 10 minutter, inden du skærer i det. Brødet har en lækker aromatisk smag og rapsfrøene knaser dejligt.
Bagværk med Rapsfrø og Broccolifrø for lækker aroma