Bagt Broccolisalat med Ost, Pinjekerner og Kikærtespirer

Proteinrig bagt Broccolisalat med Kikærtespirer

Category

Yields1 Serving

 30 g økologiske Kikærter til spirer
 300 g frisk broccoli, skåret i små buketter
 200 g revet vegansk ost (f.eks. cheddar)
 ½ kop vegansk mayonnaise
 2 spsk pinjekerner
 1 spsk dijonsennep
 2 tsk æblecidereddike eller limesaft
 1 spsk olivenolie
 Salt og peber efter smag
 Friske brødcoutoner eller friske solsikkekerner

1

Læg Kikærterne i blød i rent vand i 12 timer. Dyrk derpå kikærterne i spireglas eller spireperle i 2-3 dage, indtil roden er 1.5 - 2 cm lang. Skyl dem godt en sidste gang og de er klar til maden.

2

Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Bland broccolibuketter, Kikærtespirer og revet ost I en stor skål.

3

Bland mayonnaise, dijonsennep, æblecidereddike/limesaft, salt og peber i en skål til at lave dressingen. Tilsæt en smule olivenolie efter behov.
Hæld dressingen over broccoliblandingen. Rør roligt men grundigt til alt er dækket godt.

4

Hæld alt op et ovnfad og drys de friske brødkrummer eller solsikkefrø på toppen.
Bag i ovnen i ca. 20 minutter, indtil broccolien er mør, og brødkrummerne er gyldne.
Server straks.

KØB KIKÆRTER TIL SPIRER

VEGANSK MAYONNAISE OPSKRIFT

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 30 g økologiske Kikærter til spirer
 300 g frisk broccoli, skåret i små buketter
 200 g revet vegansk ost (f.eks. cheddar)
 ½ kop vegansk mayonnaise
 2 spsk pinjekerner
 1 spsk dijonsennep
 2 tsk æblecidereddike eller limesaft
 1 spsk olivenolie
 Salt og peber efter smag
 Friske brødcoutoner eller friske solsikkekerner

Directions

1

Læg Kikærterne i blød i rent vand i 12 timer. Dyrk derpå kikærterne i spireglas eller spireperle i 2-3 dage, indtil roden er 1.5 - 2 cm lang. Skyl dem godt en sidste gang og de er klar til maden.

2

Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Bland broccolibuketter, Kikærtespirer og revet ost I en stor skål.

3

Bland mayonnaise, dijonsennep, æblecidereddike/limesaft, salt og peber i en skål til at lave dressingen. Tilsæt en smule olivenolie efter behov.
Hæld dressingen over broccoliblandingen. Rør roligt men grundigt til alt er dækket godt.

4

Hæld alt op et ovnfad og drys de friske brødkrummer eller solsikkefrø på toppen.
Bag i ovnen i ca. 20 minutter, indtil broccolien er mør, og brødkrummerne er gyldne.
Server straks.

Notes

Bagt Broccolisalat med Ost, Pinjekerner og Kikærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet