Proteinrig bagt Broccolisalat med Kikærtespirer
Læg Kikærterne i blød i rent vand i 12 timer. Dyrk derpå kikærterne i spireglas eller spireperle i 2-3 dage, indtil roden er 1.5 - 2 cm lang. Skyl dem godt en sidste gang og de er klar til maden.
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Bland broccolibuketter, Kikærtespirer og revet ost I en stor skål.
Bland mayonnaise, dijonsennep, æblecidereddike/limesaft, salt og peber i en skål til at lave dressingen. Tilsæt en smule olivenolie efter behov.
Hæld dressingen over broccoliblandingen. Rør roligt men grundigt til alt er dækket godt.
Hæld alt op et ovnfad og drys de friske brødkrummer eller solsikkefrø på toppen.
Bag i ovnen i ca. 20 minutter, indtil broccolien er mør, og brødkrummerne er gyldne.
Server straks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Kikærterne i blød i rent vand i 12 timer. Dyrk derpå kikærterne i spireglas eller spireperle i 2-3 dage, indtil roden er 1.5 - 2 cm lang. Skyl dem godt en sidste gang og de er klar til maden.
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Bland broccolibuketter, Kikærtespirer og revet ost I en stor skål.
Bland mayonnaise, dijonsennep, æblecidereddike/limesaft, salt og peber i en skål til at lave dressingen. Tilsæt en smule olivenolie efter behov.
Hæld dressingen over broccoliblandingen. Rør roligt men grundigt til alt er dækket godt.
Hæld alt op et ovnfad og drys de friske brødkrummer eller solsikkefrø på toppen.
Bag i ovnen i ca. 20 minutter, indtil broccolien er mør, og brødkrummerne er gyldne.
Server straks.