En vegansk appetizer
Læg Rosenradisefrø og Solsikkefrø i blød i hver deres glas i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage, indtil bladene har fået farve i bladene. Du kan spise hele spiren af begge sorter.
Læg ærterne i blød i 8 timer i rent vand. Hæld dem derpå over i SpirePerlen. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst efter 1-2 dage, når den hvide rod er 1/2-1 cm lang. Du kan spise hele spiren inkl rod.
Skræl lange skiver af agurkerne. Kog kikærterne, til de er møre.
Mos avocado sammen med de kogte kikærter og mix med olien. Smag til med citron, salt og peber.
Smør blandingen ud på agurkeskiverne. Rul skiverne sammen og pynt med spirer.
TIP De lilla blomster er Syrenblomster, som er spiselige.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Rosenradisefrø og Solsikkefrø i blød i hver deres glas i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage, indtil bladene har fået farve i bladene. Du kan spise hele spiren af begge sorter.
Læg ærterne i blød i 8 timer i rent vand. Hæld dem derpå over i SpirePerlen. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst efter 1-2 dage, når den hvide rod er 1/2-1 cm lang. Du kan spise hele spiren inkl rod.
Skræl lange skiver af agurkerne. Kog kikærterne, til de er møre.
Mos avocado sammen med de kogte kikærter og mix med olien. Smag til med citron, salt og peber.
Smør blandingen ud på agurkeskiverne. Rul skiverne sammen og pynt med spirer.
TIP De lilla blomster er Syrenblomster, som er spiselige.