Agurkeruller med Spirer og Hummus Avocado fyld

En vegansk appetizer

Yields2 Servings

 5 g Rosenradisefrø til Spirer
 10 g Solsikkefrø til Spirer
 20 g Ærter til Spirer
 1 moden avocado
 50 g kogte kikærter
 2 spsk olie
 citronsaft
 Salt og Peber

1

Læg Rosenradisefrø og Solsikkefrø i blød i hver deres glas i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage, indtil bladene har fået farve i bladene. Du kan spise hele spiren af begge sorter.

2

Læg ærterne i blød i 8 timer i rent vand. Hæld dem derpå over i SpirePerlen. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst efter 1-2 dage, når den hvide rod er 1/2-1 cm lang. Du kan spise hele spiren inkl rod.

3

Skræl lange skiver af agurkerne. Kog kikærterne, til de er møre.
Mos avocado sammen med de kogte kikærter og mix med olien. Smag til med citron, salt og peber.

4

Smør blandingen ud på agurkeskiverne. Rul skiverne sammen og pynt med spirer.

5

TIP De lilla blomster er Syrenblomster, som er spiselige.

KØB ÆRTER TIL ÆRTESKUD

KØB RADISEFRØ TIL SPIRER

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g Rosenradisefrø til Spirer
 10 g Solsikkefrø til Spirer
 20 g Ærter til Spirer
 1 moden avocado
 50 g kogte kikærter
 2 spsk olie
 citronsaft
 Salt og Peber

Directions

1

Læg Rosenradisefrø og Solsikkefrø i blød i hver deres glas i 8 timer. Dyrk dem derpå i 6 dage, indtil bladene har fået farve i bladene. Du kan spise hele spiren af begge sorter.

2

Læg ærterne i blød i 8 timer i rent vand. Hæld dem derpå over i SpirePerlen. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst efter 1-2 dage, når den hvide rod er 1/2-1 cm lang. Du kan spise hele spiren inkl rod.

3

Skræl lange skiver af agurkerne. Kog kikærterne, til de er møre.
Mos avocado sammen med de kogte kikærter og mix med olien. Smag til med citron, salt og peber.

4

Smør blandingen ud på agurkeskiverne. Rul skiverne sammen og pynt med spirer.

5

TIP De lilla blomster er Syrenblomster, som er spiselige.

Notes

Agurkeruller med Spirer og Hummus Avocado fyld
error: Dette indhold er beskyttet