En lækker vegansk udgave af bacon
Forvarm ovnen til 150 C og Læg bagepapir på en stor bageplade. Læg kokosflager i en stor skål.
Piskes tamari, ahornsirup, cidereddike og paprika sammen i en lille skål. Hæld den flydende blanding over kokosflagerne og massér den grundigt ind, indtil blandingen er på alle kokosflagerne.
Fordel kokosflagerne i et meget tyndt lag ud over bagepladen. Bag dem i cirka 12-15 minutter, vend hver 3. minut for at forhindre, at de bliver forbrændt i kanterne. Det er meningen, at strimlerne skal have en mørk rødbrun farve uden de bliver sorte.
Tag bagepladen ud af ovnen og lad det hele køle af. Kokosflagerne stivner og bliver sprøde ved afkøling. Du kan opbevare de afkølede kokosbacon strimler i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Det skal holde cirka 2 uger.
Ingredients
Directions
Forvarm ovnen til 150 C og Læg bagepapir på en stor bageplade. Læg kokosflager i en stor skål.
Piskes tamari, ahornsirup, cidereddike og paprika sammen i en lille skål. Hæld den flydende blanding over kokosflagerne og massér den grundigt ind, indtil blandingen er på alle kokosflagerne.
Fordel kokosflagerne i et meget tyndt lag ud over bagepladen. Bag dem i cirka 12-15 minutter, vend hver 3. minut for at forhindre, at de bliver forbrændt i kanterne. Det er meningen, at strimlerne skal have en mørk rødbrun farve uden de bliver sorte.
Tag bagepladen ud af ovnen og lad det hele køle af. Kokosflagerne stivner og bliver sprøde ved afkøling. Du kan opbevare de afkølede kokosbacon strimler i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Det skal holde cirka 2 uger.