Vegansk kokosnød bacon uden flydende røg

En lækker vegansk udgave af bacon

Category

Yields1 Serving

 90 g rå kokosflager
 2 spsk tamari
 1 spsk ahornsirup eller kokossirup
 1 spsk æblecidereddike
 1 tsk røget paprika

1

Forvarm ovnen til 150 C og Læg bagepapir på en stor bageplade. Læg kokosflager i en stor skål.

2

Piskes tamari, ahornsirup, cidereddike og paprika sammen i en lille skål. Hæld den flydende blanding over kokosflagerne og massér den grundigt ind, indtil blandingen er på alle kokosflagerne.

3

Fordel kokosflagerne i et meget tyndt lag ud over bagepladen. Bag dem i cirka 12-15 minutter, vend hver 3. minut for at forhindre, at de bliver forbrændt i kanterne. Det er meningen, at strimlerne skal have en mørk rødbrun farve uden de bliver sorte.

4

Tag bagepladen ud af ovnen og lad det hele køle af. Kokosflagerne stivner og bliver sprøde ved afkøling. Du kan opbevare de afkølede kokosbacon strimler i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Det skal holde cirka 2 uger.

Ingredients

 90 g rå kokosflager
 2 spsk tamari
 1 spsk ahornsirup eller kokossirup
 1 spsk æblecidereddike
 1 tsk røget paprika

Directions

1

Forvarm ovnen til 150 C og Læg bagepapir på en stor bageplade. Læg kokosflager i en stor skål.

2

Piskes tamari, ahornsirup, cidereddike og paprika sammen i en lille skål. Hæld den flydende blanding over kokosflagerne og massér den grundigt ind, indtil blandingen er på alle kokosflagerne.

3

Fordel kokosflagerne i et meget tyndt lag ud over bagepladen. Bag dem i cirka 12-15 minutter, vend hver 3. minut for at forhindre, at de bliver forbrændt i kanterne. Det er meningen, at strimlerne skal have en mørk rødbrun farve uden de bliver sorte.

4

Tag bagepladen ud af ovnen og lad det hele køle af. Kokosflagerne stivner og bliver sprøde ved afkøling. Du kan opbevare de afkølede kokosbacon strimler i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Det skal holde cirka 2 uger.

Notes

Vegansk kokosnød bacon uden flydende røg
error: Dette indhold er beskyttet