Flødestuvet Spinat med Ærtespirer
Læg de tørre ærter i blød i et rent glas med koldt vand. Lad dem trække vand i 8 timer. Når alle ærterne er runde og glatte i overfladen, er de klar til at hælde over i din SpirePerle. Ærterne er klar til maden efter 2-3 dage, når den hvide rod er 1 cm lang.
Skyl ærtespirerne en sidste gang, dryp af og læg dem klar i en skål.
Skyl spinaten, tø edamebønnerne op i lunt vand og snit asargesstilkene. Læg det hele i en gryde sammen med fløden og bring til at koge let.
Rør rundt indtil spinatbladene er blevet bløde. Tilsæt limesaft, ost/gærflager, salt og peber efter smag.
Anret det hele i en flot skål blandet sammen med ærtespirerne ovenpå som pynt. Servér imens retten er lun.
Ingredients
Directions
Læg de tørre ærter i blød i et rent glas med koldt vand. Lad dem trække vand i 8 timer. Når alle ærterne er runde og glatte i overfladen, er de klar til at hælde over i din SpirePerle. Ærterne er klar til maden efter 2-3 dage, når den hvide rod er 1 cm lang.
Skyl ærtespirerne en sidste gang, dryp af og læg dem klar i en skål.
Skyl spinaten, tø edamebønnerne op i lunt vand og snit asargesstilkene. Læg det hele i en gryde sammen med fløden og bring til at koge let.
Rør rundt indtil spinatbladene er blevet bløde. Tilsæt limesaft, ost/gærflager, salt og peber efter smag.
Anret det hele i en flot skål blandet sammen med ærtespirerne ovenpå som pynt. Servér imens retten er lun.