Vegansk Bacon af Gulerod uden flydende røg

En lækker vegansk udgave af bacon

Category

Yields2 Servings

 3 store gulerødder
 2 spsk rapsolie
 1 tsk hvidløgspulver
 1 tsk røget paprika
 1 tsk salt

1

Vask gulerødderne grundigt. Skræl dem derpå i tykkest mulige skiver med en almindelig gulerødsskræller.

2

Bland olie, hvidløgspulver og røget paprika i en skål.
Marinér gulerodsstrimlerne i denne blanding i 10 minutter.
Tænd imens ovnen på 180 grader C.

3

Fordel strimlerne jævnt på bagepapir lagt over på en bageplade eller bagerist. Bag på 180 C indtil strimlerne er bølgede og let sprøde.

4

Tag bagepladen ud og lad den veganske 'bacon' køle af. Du kan bruge dem straks i salater, sandwich, wraps eller som sunde snacks.

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 3 store gulerødder
 2 spsk rapsolie
 1 tsk hvidløgspulver
 1 tsk røget paprika
 1 tsk salt

Directions

1

Vask gulerødderne grundigt. Skræl dem derpå i tykkest mulige skiver med en almindelig gulerødsskræller.

2

Bland olie, hvidløgspulver og røget paprika i en skål.
Marinér gulerodsstrimlerne i denne blanding i 10 minutter.
Tænd imens ovnen på 180 grader C.

3

Fordel strimlerne jævnt på bagepapir lagt over på en bageplade eller bagerist. Bag på 180 C indtil strimlerne er bølgede og let sprøde.

4

Tag bagepladen ud og lad den veganske 'bacon' køle af. Du kan bruge dem straks i salater, sandwich, wraps eller som sunde snacks.

Notes

Vegansk Bacon af Gulerod uden flydende røg
error: Dette indhold er beskyttet