En lækker vegansk udgave af bacon
Vask gulerødderne grundigt. Skræl dem derpå i tykkest mulige skiver med en almindelig gulerødsskræller.
Bland olie, hvidløgspulver og røget paprika i en skål.
Marinér gulerodsstrimlerne i denne blanding i 10 minutter.
Tænd imens ovnen på 180 grader C.
Fordel strimlerne jævnt på bagepapir lagt over på en bageplade eller bagerist. Bag på 180 C indtil strimlerne er bølgede og let sprøde.
Tag bagepladen ud og lad den veganske 'bacon' køle af. Du kan bruge dem straks i salater, sandwich, wraps eller som sunde snacks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Vask gulerødderne grundigt. Skræl dem derpå i tykkest mulige skiver med en almindelig gulerødsskræller.
Bland olie, hvidløgspulver og røget paprika i en skål.
Marinér gulerodsstrimlerne i denne blanding i 10 minutter.
Tænd imens ovnen på 180 grader C.
Fordel strimlerne jævnt på bagepapir lagt over på en bageplade eller bagerist. Bag på 180 C indtil strimlerne er bølgede og let sprøde.
Tag bagepladen ud og lad den veganske 'bacon' køle af. Du kan bruge dem straks i salater, sandwich, wraps eller som sunde snacks.