Salat med tranebær, feta og Spirer

En sprød salat med tranebær

Category

Yields1 Serving

 5 g Kløver til spirer
 20 g Ærter til spirer
 1 håndfuld feldsalat
 10 g vegansk feta
 frisk granatæble eller tranebær
 2 stilke frisk broccoli
 1 spsk Livets Olie til dressing

1

Læg kløverfrøene i blød 6 dage inden du vil lave salaten. Hæld dem over i spire bakken efter 8 timer. Dyrk dem i den ene halvdel af SpirePerle frøbakken, til bladene er foldet ud og har fået farve.

2

Når kløverspirerne har groet i 3 dage, lægger du ærterne i blød i vand. Lad dem ligge i cirka 8 timer. Hæld dem over i den anden halvdel af SpirePerle frøbakken. Sådan kan du høste både ærter og kløver på samme tid, da Ærter kun skal spire i 2 dage.

3

Skyl alle ingredienser i koldt vand, Snit og arrangér i en pæn skål.

4

Hæld Livets olie over salaten og servér straks.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 5 g Kløver til spirer
 20 g Ærter til spirer
 1 håndfuld feldsalat
 10 g vegansk feta
 frisk granatæble eller tranebær
 2 stilke frisk broccoli
 1 spsk Livets Olie til dressing

Directions

1

Læg kløverfrøene i blød 6 dage inden du vil lave salaten. Hæld dem over i spire bakken efter 8 timer. Dyrk dem i den ene halvdel af SpirePerle frøbakken, til bladene er foldet ud og har fået farve.

2

Når kløverspirerne har groet i 3 dage, lægger du ærterne i blød i vand. Lad dem ligge i cirka 8 timer. Hæld dem over i den anden halvdel af SpirePerle frøbakken. Sådan kan du høste både ærter og kløver på samme tid, da Ærter kun skal spire i 2 dage.

3

Skyl alle ingredienser i koldt vand, Snit og arrangér i en pæn skål.

4

Hæld Livets olie over salaten og servér straks.

Notes

Salat med tranebær, feta og Spirer
error: Dette indhold er beskyttet