Salat med stegte Kikærtespirer
En lækker salat med krydrede, stegte kikærtespirer og rå Broccolispirer.
Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.
Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.
Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.
Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.
Bland alle ingredienser og servér retten straks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Dyrk broccolifrøene i 6 dage til de har fået blade. Dyrk Kikærterne i 4 dage, til de har fået 2 cm lang hvid rod.
Læg sesamfrøene i blød i koldt vand i 2 timer. Sådan får frøene en mildere smag og de bliver nemmere at tygge og fordøje. Dryp derpå af og de er klar til retten.
Skyl spirerne hver for sig i en stor skål vand. Snit salat, løg og agurk. Bland broccolispirer og sesamfrø i salaten.
Dup kikærtespirerne tørre på papir og steg dem i 5 minutter på panden ved middel varme med olie og krydderier. Vend dem forsigtigt, så rødderne ikke knækker af under stegningen.
Bland alle ingredienser og servér retten straks.