Proteinrig salat med pink Tofu og Ærtespirer

En lækker salat til frokost og aften

Category

Yields1 Serving

 20 g Ærter til Spirer
 20 g optøede edamebønner
 50 g feldsalat
 70 g fast, økologisk tofu
 ½ rødløg
 1 forårsløg
 30 g frisk agurk
 3 spsk kokosolie til stegning
 krydderi til tofu efter eget ønske
 2 spsk frisk rødbedesaft hvis du ønsker tofuen flot violet

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Snit grøntsager og salat efter ønsket størrelse. Anret i en skål.

3

Skær tofuen i tern. Hvis du ønsker dem flot violette som på billedet, skal du bare lade ternene ligge i en smule rødbedesaft i 5 minutter. Steg dem på panden i kokosolie blandet med dit favoritkrydderi. Jeg er personligt ret glad for Knorr grillkrydderi til formålet.

4

Hæld tofustykkerne og den krydrede olie til stegning over salaten. Pynt med ærtespirer og servér straks.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g Ærter til Spirer
 20 g optøede edamebønner
 50 g feldsalat
 70 g fast, økologisk tofu
 ½ rødløg
 1 forårsløg
 30 g frisk agurk
 3 spsk kokosolie til stegning
 krydderi til tofu efter eget ønske
 2 spsk frisk rødbedesaft hvis du ønsker tofuen flot violet

Directions

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Snit grøntsager og salat efter ønsket størrelse. Anret i en skål.

3

Skær tofuen i tern. Hvis du ønsker dem flot violette som på billedet, skal du bare lade ternene ligge i en smule rødbedesaft i 5 minutter. Steg dem på panden i kokosolie blandet med dit favoritkrydderi. Jeg er personligt ret glad for Knorr grillkrydderi til formålet.

4

Hæld tofustykkerne og den krydrede olie til stegning over salaten. Pynt med ærtespirer og servér straks.

Notes

Proteinrig salat med pink Tofu og Ærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet