En lækker salat til frokost og aften
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Snit grøntsager og salat efter ønsket størrelse. Anret i en skål.
Skær tofuen i tern. Hvis du ønsker dem flot violette som på billedet, skal du bare lade ternene ligge i en smule rødbedesaft i 5 minutter. Steg dem på panden i kokosolie blandet med dit favoritkrydderi. Jeg er personligt ret glad for Knorr grillkrydderi til formålet.
Hæld tofustykkerne og den krydrede olie til stegning over salaten. Pynt med ærtespirer og servér straks.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.
Snit grøntsager og salat efter ønsket størrelse. Anret i en skål.
Skær tofuen i tern. Hvis du ønsker dem flot violette som på billedet, skal du bare lade ternene ligge i en smule rødbedesaft i 5 minutter. Steg dem på panden i kokosolie blandet med dit favoritkrydderi. Jeg er personligt ret glad for Knorr grillkrydderi til formålet.
Hæld tofustykkerne og den krydrede olie til stegning over salaten. Pynt med ærtespirer og servér straks.