Mungbønne spirer salat med hummus

Greenie Salat fuld af Grøn Protein

Category

Yields1 Serving

 20 g økologiske Mungbønner til spirer
 2 håndfulde feldsalat
 3 små buketter frisk broccoli
  frisk rødløg
 4 tsk færdiglavet hummus

1

Læg mungbønnerne i blød i koldt vand i 12 timer til alle bønnerne er svulmet op af vand. Hvis nogle bønner forbliver små og hårde, må du kassere dem. Hæld dem ovre i din spirebeholder og dyrk i 2-3 dage indtil den hvide rod er 1-1,5 cm lang.
Du spiser mungbønner, inden de får blade. Høst ved at skylle en sidste gang, og dine friske bønnespirer er klar til din mad.

2

Skyl de øvrige ingredienser. Hak løg og broccoli. Anret det hele i en skål med hummus og servér straks.

3

TIP Du kan bruge spirede linser, ærter og kikærter til denne salat enten i stedet for eller sammen med bønnespirer. Bælgfrugtspirer giver godt med protein, vitaminer, mineraler og plantefibre.

KØB MUNGBØNNER TIL SPIRER

Ingredients

 20 g økologiske Mungbønner til spirer
 2 håndfulde feldsalat
 3 små buketter frisk broccoli
  frisk rødløg
 4 tsk færdiglavet hummus

Directions

1

Læg mungbønnerne i blød i koldt vand i 12 timer til alle bønnerne er svulmet op af vand. Hvis nogle bønner forbliver små og hårde, må du kassere dem. Hæld dem ovre i din spirebeholder og dyrk i 2-3 dage indtil den hvide rod er 1-1,5 cm lang.
Du spiser mungbønner, inden de får blade. Høst ved at skylle en sidste gang, og dine friske bønnespirer er klar til din mad.

2

Skyl de øvrige ingredienser. Hak løg og broccoli. Anret det hele i en skål med hummus og servér straks.

3

TIP Du kan bruge spirede linser, ærter og kikærter til denne salat enten i stedet for eller sammen med bønnespirer. Bælgfrugtspirer giver godt med protein, vitaminer, mineraler og plantefibre.

Mungbønne spirer salat med hummus
error: Dette indhold er beskyttet