Greenie Smoothie med Bønnespirer

Flydende Vitaminer og Mineraler

Category

Yields1 Serving

 20 g øko Mungbønner til spirer
 15 g Øko Solsikkefrø til spirer (alternativ til bønner)
 4 mandler
 12 cm frisk agurk
 2 håndfulde frisk persille
 Rismælk eller anden plantemælk
 Saft fra frisk Lime eller Citron
 isklumper hvis du ønsker det

1

Læg Mungbønnerne i blød i rent vand i 12 timer. Hæld dem derpå over i din spirebeholder. Skyl morgen og aften med rent vand. Efter 1-2 dage har bønnerne spiret til at få 1 cm stilk. Nu er de modne og klar til din smoothie.

2

Hvis du vælger Solsikkespirer i stedet for eller sammen med Bønnespirer, skal Solsikkefrøene ligge i blød i 8 timer. Derpå skal de gro i 6 dage, indtil de har fået grønne blade. Du kan spise hele solsikkespiren inkl rødder men de hårde skaller sorteres fra, inden du bruger dem i smoothien.

3

Læg alle ingredienserne i blenderen og hæld plantemælken i lidt efter lidt. Gem nogle mandler, spirer og nogle strimler af agurk til dekoration.

4

Hæld din blendede smoothie i et glas. Eventuelt med is i glasset. Pynt med mandler, bønnespirer og agurkestrimler. Servér straks for at få det bedste udbytte af antioxidanter og vitaminer i din smoothie. 

5

TIP Du kan tilsætte risproteinpulver eller økologiske hampefrø til denne smoothie, hvis du ønsker den som en grøn proteinsmoothie.

KØB MUNGBØNNER TIL SPIRER

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g øko Mungbønner til spirer
 15 g Øko Solsikkefrø til spirer (alternativ til bønner)
 4 mandler
 12 cm frisk agurk
 2 håndfulde frisk persille
 Rismælk eller anden plantemælk
 Saft fra frisk Lime eller Citron
 isklumper hvis du ønsker det

Directions

1

Læg Mungbønnerne i blød i rent vand i 12 timer. Hæld dem derpå over i din spirebeholder. Skyl morgen og aften med rent vand. Efter 1-2 dage har bønnerne spiret til at få 1 cm stilk. Nu er de modne og klar til din smoothie.

2

Hvis du vælger Solsikkespirer i stedet for eller sammen med Bønnespirer, skal Solsikkefrøene ligge i blød i 8 timer. Derpå skal de gro i 6 dage, indtil de har fået grønne blade. Du kan spise hele solsikkespiren inkl rødder men de hårde skaller sorteres fra, inden du bruger dem i smoothien.

3

Læg alle ingredienserne i blenderen og hæld plantemælken i lidt efter lidt. Gem nogle mandler, spirer og nogle strimler af agurk til dekoration.

4

Hæld din blendede smoothie i et glas. Eventuelt med is i glasset. Pynt med mandler, bønnespirer og agurkestrimler. Servér straks for at få det bedste udbytte af antioxidanter og vitaminer i din smoothie. 

5

TIP Du kan tilsætte risproteinpulver eller økologiske hampefrø til denne smoothie, hvis du ønsker den som en grøn proteinsmoothie.

Notes

Greenie Smoothie med Bønnespirer
error: Dette indhold er beskyttet