Fennikelsalat med Solsikkespirer

Lun spinat til frokost og aften

Category

Yields1 Serving

 20 g solsikkefrø til spirer
 2 stilke frisk fennikel
 1 stor håndfuld frisk spinat
 1 skive rødløg til pynt
 2 stilke broccoli
 ¼ moden avocado
 1 spsk avocadoolie
 ½ frisk lime

1

Læg solsikkefrøene i blød i 8 timer og dyrk dem derpå i 7 dage i en spirebakke uden jord. Høst spirerne og læg dem i en skål med vand. Fjern skallerne efter 10 minutter i vandet og spirerne er klar til retten.

2

Skyl alle de andre ingredienser og snit det grønne. Anret på en tallerken og server med den friske lime ved siden.

KØB SOLSIKKEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g solsikkefrø til spirer
 2 stilke frisk fennikel
 1 stor håndfuld frisk spinat
 1 skive rødløg til pynt
 2 stilke broccoli
 ¼ moden avocado
 1 spsk avocadoolie
 ½ frisk lime

Directions

1

Læg solsikkefrøene i blød i 8 timer og dyrk dem derpå i 7 dage i en spirebakke uden jord. Høst spirerne og læg dem i en skål med vand. Fjern skallerne efter 10 minutter i vandet og spirerne er klar til retten.

2

Skyl alle de andre ingredienser og snit det grønne. Anret på en tallerken og server med den friske lime ved siden.

Notes

Fennikelsalat med Solsikkespirer
error: Dette indhold er beskyttet