Broccolisalat med Pinjekerner, Feta og Ærtespirer

Antioxidantrig salat med vegansk fetaost

Category

Yields1 Serving

 20 g Ærter til spirer
 4 broccolibuketter
 1 stor håndfuld feldsalat
 2 frisk skiver rødløg
 20 g vegansk fetaost
 20 g pinjekerner
 5 spsk nøddeolie eller olivenolie
 salt og peber

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Skyl salaten og snit ingredienserne. Rist pinjekernerne over svag varme. Hæld pinjekernerne i en skål for at afkøle til salaten.

3

Bland nøddeolien med salt og peber i en lille skål.

4

Arranger alt i en pæn portionsskål og server de ristede pinkekerner i en skål ved siden af. Så kan man selv tilsætte efter lyst.

KØB ÆRTER TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 20 g Ærter til spirer
 4 broccolibuketter
 1 stor håndfuld feldsalat
 2 frisk skiver rødløg
 20 g vegansk fetaost
 20 g pinjekerner
 5 spsk nøddeolie eller olivenolie
 salt og peber

Directions

1

Læg Ærterne i blød i vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og dyrk dem i 1,5 - 2 dage eller indtil roden er 1/2-1 cm lang. Du kan spire hele spiren inkl det gennemsigtige frøhylster. Eller du kan smutte frøhylsteret af lige inden servering.

2

Skyl salaten og snit ingredienserne. Rist pinjekernerne over svag varme. Hæld pinjekernerne i en skål for at afkøle til salaten.

3

Bland nøddeolien med salt og peber i en lille skål.

4

Arranger alt i en pæn portionsskål og server de ristede pinkekerner i en skål ved siden af. Så kan man selv tilsætte efter lyst.

Notes

Broccolisalat med Pinjekerner, Feta og Ærtespirer
error: Dette indhold er beskyttet