Appetizer med Hummus, Radise og Kløverspirer

Farverig hummus

Yields1 Serving

 7 g Rosenradise eller Violetradise frø til spirer
 10 g Kløverfrø til spirer
 1 dåse kikærter drænet
  kop tahin
  kop frisk citronsaft
 2 små fed hakket hvidløg
  kop olivenolie
 1 tsk spidskommen eller mere efter smag
 1 tsk himalaya salt
 1 håndfuld hakkede krydderurter efter smag
 1 rødbede skrællet og hakket
 3 spsk frisk rødbedesaft fra rå rødbede
 1 kraftig frysepose til at sprøjte hummusen i ring

1

Kløver og radisespirer skal vokse i 6 dage til de folder bladene ud. For at de er klar til festen bør du lægge frøene i blød i hver deres glas natten mellem 6 og 7 dag. Sådan når de at være klar til din appetizer.
Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften indtil din høstdag.
Når du høster spirerne, kan du lægge dem i en skål med koldt vand. Det får de tomme frøkapsler til nemt at slippe, så spirerne er flotte og rene. Du kan spise disse spirer helt fra rodspids til bladtop.

2

Lav din pink hummus som jeg viser i denne opskrift: https://spirefroe.dk/opskrifter/roedbede-hummus-med-radise-spirer/
Hvis du har travlt til festen, kan du gøre det nemmere ved at købe færdiglavet hummus og blande lidt rød frugtfarve i den.

3

Hæld den færdigblandede pink hummus i fryseposen og klip et lille hul i det ene hjørne. Pres forsigtigt massen rundt i kanten af din tallerken. Pynt med spirer, agurkeskiver og den spiselige blomst. Servér straks.

4

Tip: Du kan servere små stykker brød eller flere agurkestykker i skåle som gæsterne selv kan tage af efter ønske.

KØB VIOLETRADISEFRØ TIL SPIRER

KØB ROSENRADISEFRØ TIL SPIRER

KØB HVIDKLØVERFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 7 g Rosenradise eller Violetradise frø til spirer
 10 g Kløverfrø til spirer
 1 dåse kikærter drænet
  kop tahin
  kop frisk citronsaft
 2 små fed hakket hvidløg
  kop olivenolie
 1 tsk spidskommen eller mere efter smag
 1 tsk himalaya salt
 1 håndfuld hakkede krydderurter efter smag
 1 rødbede skrællet og hakket
 3 spsk frisk rødbedesaft fra rå rødbede
 1 kraftig frysepose til at sprøjte hummusen i ring

Directions

1

Kløver og radisespirer skal vokse i 6 dage til de folder bladene ud. For at de er klar til festen bør du lægge frøene i blød i hver deres glas natten mellem 6 og 7 dag. Sådan når de at være klar til din appetizer.
Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften indtil din høstdag.
Når du høster spirerne, kan du lægge dem i en skål med koldt vand. Det får de tomme frøkapsler til nemt at slippe, så spirerne er flotte og rene. Du kan spise disse spirer helt fra rodspids til bladtop.

2

Lav din pink hummus som jeg viser i denne opskrift: https://spirefroe.dk/opskrifter/roedbede-hummus-med-radise-spirer/
Hvis du har travlt til festen, kan du gøre det nemmere ved at købe færdiglavet hummus og blande lidt rød frugtfarve i den.

3

Hæld den færdigblandede pink hummus i fryseposen og klip et lille hul i det ene hjørne. Pres forsigtigt massen rundt i kanten af din tallerken. Pynt med spirer, agurkeskiver og den spiselige blomst. Servér straks.

4

Tip: Du kan servere små stykker brød eller flere agurkestykker i skåle som gæsterne selv kan tage af efter ønske.

Notes

Appetizer med Hummus, Radise og Kløverspirer
error: Dette indhold er beskyttet