Ærteskudsalat med feta og valnødder

En velsmagende og sprød salat

Category

Yields1 Serving

 40 g økologiske ærter til at dyrke ærteskud
 1 kop smuldret fetaost
 ½ kop valnødder, groft hakkede
 ¼ kop rødløg, skåret i tynde skiver
 ¼ kop friske mynteblade, revet
 ¼ kop frisk citronsaft
 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
 Salt og peber efter smag

1

Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 30 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange.

2

Kombiner ærteskuddene i en stor skål med smuldret fetaost, valnødder, rødløg og revet mynteblade.
I en separat lille skål piskes frisk citronsaft, ekstra jomfru olivenolie, salt og peber sammen. Tilpas krydderierne efter din smag.
Dryp dressingen over ærteskud salaten og vend forsigtigt rundt for at dække alle ingredienserne jævnt.
Lad salaten trække i et par minutter, så smagen kan smelte sammen.

3

Server ærteskudsalaten med feta og valnødder som et forfriskende tilbehør eller en let frokost.
TIP Du kan også tilføje yderligere ingredienser for at forbedre smagen og konsistensen af salaten. Overvej at tilføje cherrytomater, snittede agurker eller avocado for ekstra friskhed.

KØB ÆRTER TIL ÆRTESKUD

KØB ROSEN RADISE TIL SPIRER

Ingredients

 40 g økologiske ærter til at dyrke ærteskud
 1 kop smuldret fetaost
 ½ kop valnødder, groft hakkede
 ¼ kop rødløg, skåret i tynde skiver
 ¼ kop friske mynteblade, revet
 ¼ kop frisk citronsaft
 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
 Salt og peber efter smag

Directions

1

Hvis du selv dyrker ærteskuddene fra økologiske ærter, så skal du bruge 30 gram tørre ærter. Læg dem i blød i 8 timer. Bagefter skal de vokse i en SpirePerle bakke i op til to uger. Skyl dem to gange om dagen. De er klar til høst, når stænglerne er 10-15 cm lange.

2

Kombiner ærteskuddene i en stor skål med smuldret fetaost, valnødder, rødløg og revet mynteblade.
I en separat lille skål piskes frisk citronsaft, ekstra jomfru olivenolie, salt og peber sammen. Tilpas krydderierne efter din smag.
Dryp dressingen over ærteskud salaten og vend forsigtigt rundt for at dække alle ingredienserne jævnt.
Lad salaten trække i et par minutter, så smagen kan smelte sammen.

3

Server ærteskudsalaten med feta og valnødder som et forfriskende tilbehør eller en let frokost.
TIP Du kan også tilføje yderligere ingredienser for at forbedre smagen og konsistensen af salaten. Overvej at tilføje cherrytomater, snittede agurker eller avocado for ekstra friskhed.

Notes

Ærteskudsalat med feta og valnødder
error: Dette indhold er beskyttet