En lækker vegansk udgave af bacon
Pres vandet ud af tofuen. Placer tofu mellem to skiver køkkenrulle eller et rent viskestykke og læg noget fladt og tungt ovenpå (f.eks. en bageplade) i ca. 15-20 minutter.
Forbered marinaden i ventetiden ved at blande sojasauce, røget paprika, ahornsirup, hvidløgspulver, løgpulver og sort peber i en skål. Rør godt for at lave en marinade.
Skær den pressede tofu i tynde skiver. Læg tofuen i skiver og læg dem i marinaden. Lad dem trække i mindst 10 minutter for at optage smagen.
Opvarm olien i en pande over medium varme. Steg tofustrimlerne i et par minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune og sprøde.
Server din veganske bacon skåret i mindre tern som drys i salat eller læg strimlerne i sandwiches eller wraps.
Ingredients
Directions
Pres vandet ud af tofuen. Placer tofu mellem to skiver køkkenrulle eller et rent viskestykke og læg noget fladt og tungt ovenpå (f.eks. en bageplade) i ca. 15-20 minutter.
Forbered marinaden i ventetiden ved at blande sojasauce, røget paprika, ahornsirup, hvidløgspulver, løgpulver og sort peber i en skål. Rør godt for at lave en marinade.
Skær den pressede tofu i tynde skiver. Læg tofuen i skiver og læg dem i marinaden. Lad dem trække i mindst 10 minutter for at optage smagen.
Opvarm olien i en pande over medium varme. Steg tofustrimlerne i et par minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune og sprøde.
Server din veganske bacon skåret i mindre tern som drys i salat eller læg strimlerne i sandwiches eller wraps.