Sandwich med Radisespirer, Feta & Hummus

Lun spinat til frokost og aften

Yields2 Servings

 3 g Rosenradisespire frø
 3 g Violetradisefrø
 1 lille håndfuld feldsalat
 2 glutenfri boller
 40 g vegansk Violife fetaost
 3 cm frisk agurk
 ¼ friskt rødløg
 5 spsk hummus

1

Læg radisefrøene i et rent glas med koldt vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og skyl med koldt vand. Stil beholderen på køkkenbordet i mildt daglys men ikke kraftig sol. Skyl morgen og aften med koldt vand i et par sekunder. Høst spirerne ved at trække dem op af spirebeholderen, når bladene har fået farve. Du kan bruge hele spiren inkl rødder i opskriften.

2

Læg de høstede spirer i en skål med koldt vand for at skylle de tomme frøskaler af. Imens varmer du bollerne. Skær over og smør med hummus. Fordel agurk, rødløg og vegansk fetaost i bollerne. Læg til sidst salat og radisespirer i og servér straks.

KØB VIOLETRADISEFRØ TIL SPIRER

KØB ROSENRADISEFRØ TIL SPIRER

SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE

Ingredients

 3 g Rosenradisespire frø
 3 g Violetradisefrø
 1 lille håndfuld feldsalat
 2 glutenfri boller
 40 g vegansk Violife fetaost
 3 cm frisk agurk
 ¼ friskt rødløg
 5 spsk hummus

Directions

1

Læg radisefrøene i et rent glas med koldt vand i 8 timer. Hæld dem derpå over i en spirebeholder og skyl med koldt vand. Stil beholderen på køkkenbordet i mildt daglys men ikke kraftig sol. Skyl morgen og aften med koldt vand i et par sekunder. Høst spirerne ved at trække dem op af spirebeholderen, når bladene har fået farve. Du kan bruge hele spiren inkl rødder i opskriften.

2

Læg de høstede spirer i en skål med koldt vand for at skylle de tomme frøskaler af. Imens varmer du bollerne. Skær over og smør med hummus. Fordel agurk, rødløg og vegansk fetaost i bollerne. Læg til sidst salat og radisespirer i og servér straks.

Notes

Sandwich med Radisespirer, Feta & Hummus
error: Dette indhold er beskyttet