En lækkert krydret, pink hummus
Læg radisefrøene i blød i et rent glas med koldt vand. Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften, indtil de har fået blade og er høstklar efter 6 dage.
Høst dine spirer og skyl dem i en skål med vand, til de tomme frøkapsler er skyllet fra. Nu er de klar til pynt. Gem lidt af rødbeden og et par tynde skiver løg til pynt.
Rist den snittede rødbede let over middelvarme, indtil den begynder at dufte kraftigt.
Læg de skyllede kikærter, tahin, ristet rødbede, citronsaft, hvidløg, spidskommen og salt i skålen på en blender eller foodprocessor.
Dryp lidt af olien i blenderen ad gangen, indtil konsistensen er glat.
Smag til og juster krydderier efter behov. Du kan tilsætte mere olivenolie, citronsaft, hvidløg, spidskommen eller salt efter behov.
Anret den færdige dip på en tallerken eller i en skål. Pynt den og dryp med lidt ekstra olie efter smag. Nu er den klar til din servering.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg radisefrøene i blød i et rent glas med koldt vand. Efter de 8 timer i blød, hælder du frøene over i spirebakken. Skyl frø/spirer med rent vand morgen og aften, indtil de har fået blade og er høstklar efter 6 dage.
Høst dine spirer og skyl dem i en skål med vand, til de tomme frøkapsler er skyllet fra. Nu er de klar til pynt. Gem lidt af rødbeden og et par tynde skiver løg til pynt.
Rist den snittede rødbede let over middelvarme, indtil den begynder at dufte kraftigt.
Læg de skyllede kikærter, tahin, ristet rødbede, citronsaft, hvidløg, spidskommen og salt i skålen på en blender eller foodprocessor.
Dryp lidt af olien i blenderen ad gangen, indtil konsistensen er glat.
Smag til og juster krydderier efter behov. Du kan tilsætte mere olivenolie, citronsaft, hvidløg, spidskommen eller salt efter behov.
Anret den færdige dip på en tallerken eller i en skål. Pynt den og dryp med lidt ekstra olie efter smag. Nu er den klar til din servering.