Greenie Salat fuld af Grøn Protein
Læg mungbønnerne i blød i koldt vand i 12 timer til alle bønnerne er svulmet op af vand. Hvis nogle bønner forbliver små og hårde, må du kassere dem. Hæld dem ovre i din spirebeholder og dyrk i 2-3 dage indtil den hvide rod er 1-1,5 cm lang.
Du spiser mungbønner, inden de får blade. Høst ved at skylle en sidste gang, og dine friske bønnespirer er klar til din mad.
Skyl de øvrige ingredienser. Hak løg og broccoli. Anret det hele i en skål med hummus og servér straks.
TIP Du kan bruge spirede linser, ærter og kikærter til denne salat enten i stedet for eller sammen med bønnespirer. Bælgfrugtspirer giver godt med protein, vitaminer, mineraler og plantefibre.
SÅDAN DYRKER DU SPIRER - GUIDE
Ingredients
Directions
Læg mungbønnerne i blød i koldt vand i 12 timer til alle bønnerne er svulmet op af vand. Hvis nogle bønner forbliver små og hårde, må du kassere dem. Hæld dem ovre i din spirebeholder og dyrk i 2-3 dage indtil den hvide rod er 1-1,5 cm lang.
Du spiser mungbønner, inden de får blade. Høst ved at skylle en sidste gang, og dine friske bønnespirer er klar til din mad.
Skyl de øvrige ingredienser. Hak løg og broccoli. Anret det hele i en skål med hummus og servér straks.
TIP Du kan bruge spirede linser, ærter og kikærter til denne salat enten i stedet for eller sammen med bønnespirer. Bælgfrugtspirer giver godt med protein, vitaminer, mineraler og plantefibre.