Print Options:

VEGANSK FLØDESTUVET SPINAT MED SPIRER

Yields1 Serving

vegansk floedestuvet spinat med spirer

 30 g tørre ærter til spirer
 2 stilke frisk asparges
 40 g frosne edamebønner
 2 store håndfulde frisk spinat
 5 spsk soyafløde
 1 drys vegansk ost eller gærflager
 1 tskfuld limesaft
 1 knivspids peber
 himalayasalt efter smag
1

Læg de tørre ærter i blød i et rent glas med koldt vand. Lad dem trække vand i 8 timer. Når alle ærterne er runde og glatte i overfladen, er de klar til at hælde over i din SpirePerle. Ærterne er klar til maden efter 2-3 dage, når den hvide rod er 1 cm lang.
Skyl ærtespirerne en sidste gang, dryp af og læg dem klar i en skål.

2

Skyl spinaten, tø edamebønnerne op i lunt vand og snit asargesstilkene. Læg det hele i en gryde sammen med fløden og bring til at koge let.

3

Rør rundt indtil spinatbladene er blevet bløde. Tilsæt limesaft, ost/gærflager, salt og peber efter smag.

4

Anret det hele i en flot skål blandet sammen med ærtespirerne ovenpå som pynt. Servér imens retten er lun.