Kikærterne lægges i blød i 12 timer og dyrkes i 3-4 dage til roden er 2 cm lang.
De røde eller grønne linser lægges i blød i 4 timer og spires 2-3 dage til de har 1 cm rod. Linserne kan spises med eller uden den tynde frøkapsel.
Læg de soltørrede tomater i blød i varmt vand i to timer i en separat skål. Læg mandlerne i blød i varmt vand i 10 minutter og smut dem. Hak gulerødderne.
Overhæld de friske tomater med kogende vand i en anden skål og fjern skindet. Hæld vandet fra og kom de nu bløde, soltørrede tomater, flåede tomater, smuttede mandler, chili og gulerødder i blenderen. Blend til massen er glat.
Fyld en gryde med 3 glas vand. Tilsæt grøntsagsbouillonen. Bring vandet i kog. Tilsæt de blendede grøntsager og kog under låg i cirka 20 minutter.
Hak forårsløg meget fint og skyl spirerne grundigt. Hæld de hakkede forårsløg og kikærtespirerne i gryden. Kog det hele i yderligere 3 minutter. Sluk for varmen. Smag til med salt og peber og lad suppen trække i et par minutter.
Server i flotte skåle med pynt af linsespirer og lidt cremefraiche.
Acceptér cookies... mere
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept