Print Options:

PROTEIN SALAT MED LINSE- OG BØNNESPIRER

Yields1 Serving

Protein salat med spirer FRISKE SPIRER

 2 spsk grønne linser til spirer
 2 spsk mungbønner til spirer
 3 cm agurk
 1 håndfuld friske spinatblade
 2 stilke broccoli
 1 skive rødløg
 1 tsk hele, rå sesamfrø
 2 halve valnødder
 1 spsk valnøddeolie
 salt & peber
1

Læg linser i blød i friskt, koldt vand i et glas i 4 timer. Læg mungbønner i blød på samme måde i et andet glas i 12 timer.
Hæld derpå frøene over i hver deres spirebakke eller i hver deres halvdel af SpirePerlen, så de vokser separat.

2

Skyl spirerne morgen og aften. De er klar efter 2 dage, når den hvide rod er 1 cm lang. Skyl en sidste gang og de er klar til salaten.

3

Læg sesamfrøene og valnødderne i blød i varmt vand i 1 time, så du nemmere kan tygge dem og deres næringsstoffer bliver nemmere at optage for din krop. Skyl dem derpå i koldt vand og de er klar til salaten.

4

Skyl grøntsagerne, snit dem efter ønske og mix med spirer, frø og nødder. Dryp med valnøddeolie og krydr med salt og peber.

error: Dette indhold er beskyttet