Print Options:

KLØVERSALAT MED SPIRER

Yields1 Serving

kloeversalat med spirer

 14 g økologiske kløverfrø til spirer
 3 g rosenradisefrø til spirer
 4 friske asparges
 ½ kop soyafløde til stegning
 1 håndfuld friske spinatblade
 ½ moden avocado
 salt og peber
 ¼ frisk lime
1

Læg dine spirefrø i blød i 8 timer i et rent glas med vand. Kløver i et glas og radisefrø i et andet. Efter 8 timer, hælder du frøene over i din spirebeholder og dyrker dem i hver deres halvdel af SpirePerlen. De skal gro, indtil de har fået blade med farve.
Det tager 5-6 dage fra frø til modne spirer.
Skyl dem fri for frøkapsler i en skål med vand. Nu er de klar til retten.

2

Skyl de friske spinatblade i en skål med vand. Der er altid sand på spinat, så rod lidt rundt i dem i løbet af 10 minutter. Så slipper sandet. Dryp af og bladene er klar til din opskrift.

3

Skær den halve avocado i tern og mix dem med spirer og spinat i en skål.

4

Knæk aspargesstilken og brug den øverste del. Den nederste del er mere sej men lækker i sammenkogte retter, så gem den til andre retter.
Snit den øverste del af dine asparges i tynde skiver til opskriften her.

5

Tænd panden på middel varme med soyafløden og læg asargesskiverne på panden, når fløden er varm. Tilsæt salt og peber. Rør forsigtigt rundt, til fløden lige bobler en anelse og dine asarges er lune.

6

Hæld asargesskiverne og fløden over salaten. Server med den kvarte lime, som man selv kan presse efter lyst på salaten.
Pynt med rosenradisespirerne.

error: Dette indhold er beskyttet