Print Options:

KLØVERSALAT MED FLØDEASARGES

Yields1 Serving

kloeversalat med floedeasarges og roedloeg

 7 g kløverfrø til spirer
 1 skive rødløg
 2 stilke friske asparges
 5 skiver frisk agurk
 5 tbsp soyafløde
 1 tsp mixet salt og peber
1

Dyrk 7 gram hvidkløver eller rødkløverfrø til spirer i en SpirePerle. 7 gram passer til en halv bakke i frøbakken.
Kløverspirerne er klar til din salat, når spirerne får grønne blade. Det tager cirka 6 dage.
De små planter er til sidst 15 gange større end de tørre frø fra posen.

2

Når dine friske kløverspirer er klar, skal de bare skylles fri for frøskaller i en stor skål med vand. Dryp af og læg dem i en skål. Du kan fx lægge en frugtpose over spirerne, så de ikke visner i spidserne, imens du steger dine asparges.

3

Knæk asparges i stilken og brug den øvre del til denne ret. Snit dem i 2 cm lange stykker og steg i middel varme på panden med soyafløden. Aspargserne skal ikke blive bløde af varmen men bare lige vendes i den varme fløde, så smagen af asparges bliver fremhævet.

4

Snit rødløg og agurk og læg i skålen med spirerne. Læg flødeasparges i skålen og drys med salt og peber. Nu er retten klar til at nyde straks.