Print Options:

Chiagrød med Ærtespirer

Yields1 Serving

chiagroed med aertespirer

 15 g tørre ærter til spirer
 3 tbsp økologiske chiafrø
 ½ cup rismælk eller mandelmælk
 1 tsp sesamfrø
 2 tbsp hampefrø
 1 tsp græskarkerner eller hørfrø
 1 dash kanelpulver
1

Læg ærterne i blød i 8 timer og dyrk derpå i 2-3 dage, indtil den hvide rod er 1 cm lang. Sørg for at holde ærterne fugtige med skylning hver morgen og aften, for at de bliver søde og sprøde. Hvis de tørrer ud, bliver de bitre i smagen.

2

Læg chiafrøene i blød i plantemælken i 1-2 timer. Hvis du bruger din serveringsskål, behøver du ikke at flytte grøden over, når den er klar. Stil grøden til at trække i dit køleskab.

3

Imens grøden trækker, lægger du frøene i blød i vand for at neutralisere deres antinæringsstoffer. Det giver dig en bedre optagelse af deres næring, når du spiser frøene. Efter 1-2 timer hælder du vandet fra og frøene er klar til din grød.

4

Skyl og snit ærtespirerne fint. Mix frø og fintsnittede ærter i den nu tykke chiagrød. Drys kanel over og grøden er klar til at blive serveret.

error: Dette indhold er beskyttet