Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

SPIREFRØ

Økologiske Karsespirer

Karse - økologiske spirefrø

30,00 DKK

Availability: På lager

Økologiske karsefrø til hjemmedyrkede karsespirer.


Spirer af karsefrø smager af krydret, helt frisk karse.
De er grønne i blad og stængel med hvide rødder.


De bruges rå som pynt på smørrebrød, dip, wraps,
kanapeer, appetizere, salater og sandwich.


Du kan dyrke Karse til 1. blad på 6-7 dage.
Karsespirer dyrkes på økologisk vat på tallerken
eller i en SpirePerle bakke uden låg.
Niveau: **Nem/Middel så en god spire for alle.


Vælg 3 - 80 - 250 gr poser under Posestørrelse.
3 gram pose passer til ½ SpirePerle eller 1 spireglas.
80 gr giver dig 40 håndfulde sprøde, dyrkede spirer.


Der er 10% rabat på 250 gram frøpose.

Beskrivelse

Detaljer

TIPS TIL KARSESPIRER
Lidt om dine økologiske Karsespirer


DANSK - LATINSK NAVN
Karse - Lepidium sativum


KVALITET

FRISKE SPIRER økologiske karsefrø er dyrket på europæiske marker i Sydeuropa. Spirefrøene er 100% økologiske, bakterietestede og følger Fødevarestyrelsens kontrol af økologiske fødevarer. Jeg garanterer høj spireevne og ønsker, du er tilfreds med produktet. Så kontakt mig gerne, hvis du ikke oplever den ønskede kvalitet.

DYRKNING
Det tager 5-7 dage at dyrke karse fra frø til færdig spire. For at få succes med dine hjemmedyrkede, økologiske karsespirer, skal karse dyrkes på økologisk vat i tallerken eller i din åbne SpirePerle. Du dyrker karsen ved at sprede 5 mm vat ud. Gør vattet vådt og drys frøene ud på vattet i et enkelt lag, så frøene lige præcis ikke rører hinanden. Vattet skal kun være vådt den første dag. De næste dage indtil høst, skal vattet kun holdes fugtigt. Skyl spirerne grundigt til sidst og klip dem af 5 mm over vattet. Det brugte vat kan ikke bruges igen.
Du kan finde økologisk vat fra Simply Gentle Organic i shoppen >

GEL, SLIM & ØKOLOGISK VAT
Karsefrø danner slim eller gel, når de bliver våde. Det er helt naturligt, men betyder, at karsen skal dyrkes på vat for at lykkes. Brug altid økologisk vat, så du er sikret vat uden kemi. Vattet i FRISKE SPIRER Shop er bleget med brintoverilte, som er ren brint og ilt - to grundstoffer, der er en del af luften omkring os og derfor helt miljøvenlig.


TIPS

Karsespirer bliver lave og tætte, hvis de står lysere. Det er en fordel, hvis du gerne vil lave spiselig borddekoration med karse på vatrondeller.
Det andet tip er, at du hellere skal drysse for få frø ud på vattet end for mange. 1 vatrondel kan kun rumme op til 2 gram karsefrø.

RÅ/KOGTE
Karsespirer bør nydes rå og gerne friskt afklippede. Du kan fx flytte vattet med spirerne over i en køn skål og stille det ind på bordet, så dine gæster selv kan klippe af til maden.

SMAG & MADLAVNING
Hjemmedyrkede karsespirer smager som du kender dem men med en frisk eftersmag. Du vil få den mest behagelige smag, hvis de små blade er foldet ud og har fået en dyb grøn farve. Du kan stille spirerne lidt lysere - men ikke i direkte sol - den sidste dag inden servering.


POSER
Pose med 4 gram giver 1 lille håndfulde dyrkede spirer og passer til 1/2 SpirePerle
Pose med 80 gram giver 40 håndfulde spirer med blade
Du kan vælge flere størrelser poser under Posestørrelse ovenfor ved den grønne knap.
Niveau: **(Middel) fordi vattet skal holdes fugtigt.

Tags

Tags på produktet

Andre har givet produktet disse tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Gode minder Bedømt af Karina

    Dejligt at genopfriske barndommens gode minder. Tak for top service :)
    (Indsendt den 14/11/16)

  2. God til skoleprojekter Bedømt af Hans

    Jeg dyrkede karse med ungerne i min klasse. Det var et stort hit. Friske spirers frø vokser rigtig godt og planterne smager dejligt. Tak også for god vejledning. Det var flot service.
    (Indsendt den 01/06/16)

  3. Nemt og sjovt for børn Bedømt af Mor

    Mine piger elsker karse og rucola som vi laver til små plantelandskaber til festbordet. (Indsendt den 29/04/16)

  4. Karse, karse, karsespirer! Bedømt af Katrin

    Til æggekage, salater og tapas - Hjemmedyrket karse er bare bedst!
    (Indsendt den 14/09/14)

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Karse - økologiske spirefrø

Video

 


 


Relaterede produkter